Regler: Gentleman ølkroket indendørs

Gentleman ølkroket indendørs
Overskriften siger det hele. gentlemans ølkroket spillet indendørs. Mere besværligt er det heller ikke. Eneste forskel er, at buerne ikke kan gå i gulvet og fantasien derfor skal i fuld gang for at få spillet i gang. Banen kan bygges af alle slags remedier og intet bør stå i vejen for at lave en god bane.

1 Banen
I denne form for kroket er der ikke nogen fast opskrift på banen. Den kan bygges hvor der er plads. Ekstra opfindsomhed kan være nødvendig for at kunne passere trappetrin, dørtrin mm. Som i udendørs gentleman ølkroket, placeres øllene rundt om på banen inden start.

2 Start
Hvert hold stiller med en repræsentant, som vælger en farve. Repræsentanterne dyster herefter i, hvem der først kan bunde en øl. Vinderen starter, hvorefter den rækkefølgen bestemmes af pinden.

Starten går ved, at det startende holds kugle ligger umiddelbart bagved pind 1, hvorefter den kroketeres frem mod port 1 og 2. Det er det overordnede mål, at kuglen skal igennem portene rundt om på banen.

3 Regler
De samme som Gentleman øl kroket. Dog er regel 6 modificeret til at man skal have sin anden fod mellen de to kugler når man kroketere. Og ejer af ejendommen kan også forbyde Pande-mod-pind.

<= Gentleman ølkroket